Deep Performance Leadership – Masterclass Extended

Deep Performance Leadership – Masterclass Extended er et fællesskab af ligesindede mænd – ledere, nøglemedarbejdere og specialister – som følges ad i et år på vejen mod det autentiske lederskab og hele menneske.

På fem heldagsmøder og to retræter fordelt over et år mødes vi og deler, sparrer, laver øvelser, træner nærvær, dyrker stilhed og hjælper hinanden med at være os.

Det er ikke et mandefællesskab, hvor der sparkes dæk, og du bliver ikke præsenteret for en eneste strategimodel. Her smider vi paraderne og går dybt ind i det, der er svært.

Der prædikes eller praktiseres ingen religion på Deep Performance Leadership – Masterclass Extended. Men vi tager afsæt i buddhistiske metoder til at skabe nærvær i nuet og i Jungs arketyper som model for balance i den moderne mands liv. Jeg kalder det spiritualitet i øjenhøjde

Hvem er Deep Performance Leadership – Masterclass for?

Du behøver ikke have personaleansvar eller en formel ledertitel – forløbet er tilrettelagt til dig, som på den ene eller anden måde har til opgave at påvirke, motivere og øve indflydelse på mennesker omkring dig.  

Til gengæld skal du være dedikeret til at arbejde med dig selv – i samarbejde med ligesindede. Deltagerne i Deep Performance Leadership – Masterclass er en ambitiøs flok, som alle insisterer på at nå frem til en dybere sandhed og at styrke deres positive påvirkning af samfundet, arbejdspladsen, lokalmiljøet, familien og vennekredsen. Uanset personlig og faglig baggrund, har de et brændende ønske om at stå stærkt og sandt i sig selv, ved at arbejde med deres menneskelige kerne, kant, klarhed, kraft, karakter, kærlighed og kald.