Underviser

Om Heinrich Birk Johansen

Gennem 30 år har jeg fordybet mig i meditation & nærværstræning, og forbløffes til stadighed over hvor enkelt og udfordrende det kan være på en og samme tid.

Jeg har rejst verden rundt og modtaget undervisning af inspirerende lærere, fra vidt forskellige traditioner indenfor meditation, spiritualitet og traditionel visdom. Det er med stor taknemmelighed jeg tænker på disse lærere, som alle har givet mig et stykke eller to, til min egen mosaik og vej i livet.

Dedikation, passion, visdom og poesi indenfor Zen, har gennem årene altid haft en særlig plads i mit hjerte

Jeg forsøger så godt jeg kan, at videregive frugterne af mit eget udbytte til andre der må have interesse i den indre rejse, med ønsket om at det også må berige deres liv som jeg oplever det gør det med mit,

Jeg har sammenlagt 12 års uddannelser indenfor psykologi, filosofi, pædagogik, coaching, mindfulness og meditation, og har gennem 8 år undervist i meditation på forskningsprojekter på landets største hospitaler.

Tillige har jeg i en lang årrække uddannet mindfulness instruktører til både det private erhvervsliv, samt sundheds- og undervisningssektoren.

Fokus i mit arbejde er det hele menneske, og med det udgangspunkt har jeg i mere end 20 år, arbejdet med ledere, virksomhedsejere og specialister, som ønsker at udvikle deres indre lederskab, og leve et mere helt, afbalanceret og meningsfuldt liv – personligt og professionelt.

Udover undervisning på egne lederuddannelser, har jeg i en årrække været tilknytter lederuddannelser hos blandt andet Stifinder, FLSmidth og A.P. Møller-Maersk.

The three engagement with life.

The first engament;
be fully present – moment by moment.

The second engament;
be open minded and open heartet – like a child playing.

The third engament;
don`t get in the way – let life unfold.

Kontakt Heinrich

40 68 50 34

Huset ved Søen

Horsensvej 31
Salten Langsø
8653 Them

hj@heinrichjohansen.dk