3 dages retreat

Hjem i Essens

“Meditation & Essens – Stilhed & Natur”

 

tilmelding_tekst

Gældende for udbudte retreats:

Stilhedens, hjertets og nærværets åbne rum, tilbyder muligheden for meditativt flow, og en dybere lytten indad mod sin menneskelige essens og genkendelse af livets fuldkommenhed i sig selv.

Dagene byder på skiftende perioder af guidede meditationer, mindful dyader, Kærlig-venlighed, Self-Compassion practise, medicine walks og qi-gong/mindful movement, og kropsbevidstheds fordybelse, vandring i bakkerne, skovene og ved søerne med mere.

Disse retreats er med periodevis stilhed imellem kursister, men er ikke et fuldstændigt stilheds retreat.

Forvent at cirka halvdelen af retreatet er i stilhed og at der herudover også vil være områder man kan søge til, hvis man ønsker mere stilhed.

Der vil undervejs være mulighed for spørgsmål og vejledning med os to undervisere i forhold til sin proces på retreatet.

I det omfang vejret tillader, vil dele af undervisningen foregå i den omkring liggende skønne natur i haven, bakkerne, skovene og ved vandet.

Vel mødt.

”Den som binder sig selv til en glæde, lægger det vingede liv øde, men den der kysser glæden hvor den flyr, lever hvor Evigheds sole gryer”. (William Blake )  ‘

Undervisnings tider – vejledende:

Fredag  kl.  15:00 – 21:00/15
Lørdag  kl.  07:30 – 21:00/15
Søndag  kl.  07:30 – 14:45

Undervejs pauser med tid til hvile, spise og ture i naturen på egen hånd.

Målgruppe:

Åbent for interesserede med meditation og mindfulness, essens og natur eller lignende erfaring.

Det forventes at man som deltager er villig til at arbejde med sig selv, sin livsvækst og fordybelse af den meditative praksis. Desuden at man er i personlig balance og som minimum har erfaring med terapi, meditativ træning, eller på anden måde har erfaring med selv-håndtering af emotionelle tilstande.

Arbejder du professionelt med andre mennesker, som leder, coach, terapeut, behandler, underviser, konsulent, lærer, pædagog eller lignende, vil du på dette kursus finde inspiration til såvel din personlige som faglige udvikling.

Retreatet er 100% alkoholfrit.

Retreats tilbydes både som åbne retreats, og indgår desuden i diverse instruktøruddannelser, masterforløb samt årskurser i mindfulness & meditation.

Priser & praktik:

Kr. 3.800,- for selve undervisningen.

Hertil nedenstående priser for frivillig overnatning og forplejning.

Reduktion i pris:
Har du brug for at betale mindre (studerende, arbejdsledig eller andet), kontakt os gerne, da der er enkelte retreat legater udbudt.

Overnatning to nætter:
Eget telt i haven kr. 150,-.
Sovemadras i sovesal (max 6 overnattende) kr. 150,-.
Plads i delt dobbeltværelse med en af samme køn, kr. 300-.
Plads i eneværelse kr. 600,-.

Forplejning alle dage :
Fuld forplejning, økologisk/biodynamisk vegetarisk/vegansk buffet til morgen, middag og aften, samt fri frugt, snacks, te og kaffe, koster kr. 1.000,- for alle dage.

Ellers kan man også selv sørge for sin forplejning. Der er køkken og køleskabe til fri afbenyttelse.

Betaling for overnatning og forplejning sker først ved ankomst til kursusstedet. Der kan betales kontant eller med mobile pay.

(Der tages forbehold for prisstigninger på overnatning og forplejning i takt med at kursusstederne hæver deres priser).

(Ovenstående priser pålægges 25% moms for momsregistrerede).

Tilmelding til retreats er bindende. Ved eventuel framelding tilbagebetales indbetalt beløb ikke uanset grunden til framelding, men man er velkommen til at overdrage sin plads til en anden, der opfylder kravene for deltagelse.

Ansøgning / tilmelding:

Ansøgning om deltagelse til retreatet modtages løbende.

  • motivationsbeskrivelse for deltagelse – minimum 5 linjer.
  • hvilket retreat du ønsker deltagelse på.
  • om du ønsker ene- eller dobbeltværelse eller sover i eget telt/på sovesal på retreatet. (Se priserne ovenfor under “Priser & praktik”).
  • din erfaring med mindfulness, meditation, terapi eller lignende.
  • ønsker samkørsel/kan ligge bil til.
  • om du er privat deltager eller fradragsberettiget/selvstændig.
  • andet du måtte finde relevant for deltagelse.

Ansøgning mailes til kontakt@heinrichjohansen.dk

tilmelding_tekst

Steder & transport:

Afholdes på Strandgården på Helgenæs.

Samkørsel med-arrangeres gerne.

Du må således gerne oplyse om du kommer i bil og kan samle andre op f.eks. på en togstation på Sjælland eller i Jylland. Du må endvidere gerne oplyse om du ønsker et lift såfremt du ikke har bil.

Underviser:

Heinrich Birk Johansen.
Mere end 25 års egen erfaring og mere end 15 års undervisningserfaring med nærværs- og bevidsthedstræning indenfor forskellige praksisretninger og traditioner.
10 års uddannelser indenfor Mindfulness Baseret Stress Reduktions (MBSR) instruktør, mindfulnesslærer og meditationsformidler. Certificeret Tai Chi / Qi Gong instruktør mm.

Assisterende underviser er Bente Ravn. Uddannet MBSR instruktør, Manuvision kropsterapeut- og træner, samt underviser på OSHO RISK meditationscenter.

Kontakt:

kontakt@heinrichjohansen.dk

ikon_kontakt

 

(Profil foto: Tara Devi)